Heeft u hulp nodig? Bel +31183513995

B2B - KLANTENSERVICE

B2B - KLANTENSERVICE

Q24U is opgericht op 16 februari 2011 en ook beschikken wij sinds 2014 over een eigen reparatieservice en winkel/ophaalpunt in Gorinchem.

Q24U importeert allerlei elektronica direct vanuit de fabriek, ook laten wij veel dingen onder eigen naam maken, alles wordt verkocht op de Europese markt.

Laptop onderdelen ( www.q24u.nl ):
Q24U levert laptoponderdelen wij hebben een groot assortiment en levert vooral aan particulieren en bedrijven in Nederland en België en wij breiden ons assortiment continue uit. Naast de producten die wij op voorraad hebben en waarvoor wij bestellingen dezelfde werkdag versturen kan Q24U vrijwel alles leveren op bestelling met korte levertijden.

Desktop, Laptop, Smartphone en Tablet reparatie ( www.reparatiegorinchem.nl ):
Q24U heeft een eigen reparatie service in Gorinchem voor desktop computers, laptops, smartphones en tablet. Wij repareren voor particulieren en bedrijven. De meeste reparaties kunnen gedaan worden met onderdelen uit eigen voorraad waardoor uw apparaat snel weer klaar is.

OBD2 apparatuur ( www.obd24u.nl ):
Q24U is sinds 2012 leverancier van OBD2 auto diagnose apparatuur, van eenvoudig voor de hobbyist tot professioneel wij leveren alles. Wij leveren nog veel meer dan alleen auto diagnose, denk aan motorbike, waterscooter, buitenbordmotor diagnose apparatuur. Wij kunnen alles leveren voor voer en vaartuigen waar diagnose apparatuur voor nodig is. Daarnaast leveren wij sinds 2018 ook auto en motor sleutels, alleen de behuizing of compleet met elektronica.

Spiegelverwarmingselementen ( www.spiegelverwarming4u.nl ):
Q24U maakt sinds 2011 spiegelverwarmingselementen onder eigen naam. Wij hebben een groot assortiment en kunnen bijna alles direct uit eigen voorraad leveren, ook grotere aanvragen is geen probleem. Op aanvraag kunnen wij ook afwijkende maten en vormen leveren.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze producten en/of wilt u onze producten opnemen in uw assortiment. Neem dan contact met ons op want Q24U verwelkomd u graag als zakelijke klant. De korting welke u krijgt is afhankelijk van de afnamehoeveelheid en de productcategorie. Meld u eenmalig aan via het onderstaand formulier en wij maken een account voor u aan. Aan uw account wordt vervolgens het kortingspercentage gekoppeld.

BTW vrij bestellen.
Is uw bedrijf gevestigd buiten Nederland en binnen de Europese Unie, en heeft u een geldig BTW nummer, dan kunnen wij BTW vrij leveren. Dit kunnen wij alleen doen als u contact met ons opneemt, mail uw gegevens en BTW nummer door en wij maken een bestelling voor u aan, betaling kan alleen via een bankoverschrijving.

Preloader

To Top