Heeft u hulp nodig? Bel +31183513995

Gebarsten scherm - BLOG

Gebarsten scherm - BLOG

Gebarsten iPhone scherm

Het gebeurd ons allemaal wel eens, je iPhone valt op de grond. In veel gevallen gaat het goed, maar soms gaat het fout en is het scherm gebarsten en of het LCD scherm toont strepen. Het scherm werkt nog wel maar het is toch fijn als er een nieuw scherm op komt.

Het scherm laten vervangen van uw iPhone kan erg duur zijn. Wij bij Q24U kunnen het scherm voor elk model iPhone repareren, wij repareren met onderdelen uit eigen voorraad en alleen van de hoogste kwaliteit. Voor een reparatie van uw iPhone scherm kunt u wachten bij ons, uw gegevens blijven bewaard en de kosten liggen vele malen lager dan bij dealer.

Bel ons om een afspraak te maken of meld uw reparatie aan online. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij ons in de winkel in Gorinchem langs te komen dan kunt u ook uw iPhone opsturen, twee dagen later krijgt u deze weer gerepareerd van ons terug.

Q24U is gespecialiseerd in iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 PLUS, iPhone 6S, iPhone 6S PLUS, iPhone 7, iPhone 7 PLUS, iPhone 8, iPhone 8 PLUS iPhone X scherm reparaties. Reparatie klaar terwijl u wacht, maak een afspraak en kom bij ons langs in Gorinchem.

 

Onderdelen webshop https://www.q24u.nl

Reparaties https://www.reparatiegorinchem.nl

To Top